Close
Free HTML5 Bootstrap Template

Men Haqimda

"BOLAKAY NEWS"

Assalomu aleykum!
O'zbekiston yoshlarining dunyoqarashini kengaytiruvch, tadbirkorlikka o'rgatuvchi va sovrinlarga to'la innovatsion onlayn repetitorlik darslariga hush kelibsiz!

Search

Image
BIZNES

ONLAYN REPETITOR

May 1, 2020

“ Aziz farzandlarim, uyda vaqtingizni bekor o'tkazmang! Onlayn darslarni qunt bilan o'zlashtiring. Kitob o'qing, bilimingizni oshiring, badantarbiya va jismoniy mashqlarni bir kun ham qoldirmang.” Shavkat Mirziyoyev

Broyler jo'jalarni etishtirishda nimalarga etibor berish kerak!

Broyler (inglizchada "olovda qovurish", degani) — tez etiladigan go'shtdor jo'ja. Go'shtidan asosan parhez taomlar tayorlanadi. Tovuq'larning bir turi bo'lgan broylerlarni etishtirish tez foyda olishning bir usulidir. Albatta kamchiliklarga yo'l qo'ymasdan parvarlishlanganda 35-40 kunda jo'jalarni ko'zlangan vaznga olib chiqish munkin. davomi...

Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Jo'ja - 1 kunlik (50-60 gramm) video
Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Jo'ja - 24 kunda (1 kg 50 gramm) video
Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Jo'ja - 45 kunda (3 kg 50 gramm)

“Hozirgi kunda men 1000-1200 bosh tovuq etishtiryapman va mening bir ishchim bor. U tovuqlarni so'yib sotuvga tayorlash bilan shug'ullanadi. Broyler ma'lum bir vaznga etganda semirish sekinlashadi ammo ozuqani ko'proq talab qiladi. ”davomi... — Aleksey, 26 yosh

Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Qayta ishlangan broyler go'shti video

Etishtirilgan broyler jo'jalarni texnologiya bo'yicha 1-2 kun ichida so'yish tavsiya etiladi. So'yish kuni cho'zilib ketsa, tutilish jarayonidagi stressdan jo'jalar tez vazn yoqatadi. Jo'jalarni patlardan sifatli tozalashni jadallashtirish uchun (MOP) patlarni tozalash mashinalaridan foydalanish kerak. Ushbu uskuna rezina uruvchi barmoqlar va tsentrifugadan iborat bo'lib, issiq suv yordamida kuchli aylanish orqali patlarni yuladi.davomi...



App

bu erda savollar va sovrin haqida ma'lumot va telegram BOTga link bo'ladi.